Nejnovější recenze ze sekce Vánoční osvětlení
- Produkt nevypadá tak jak na fotce ,jsou
Jsou to půlky a ne celé ,nelíbí se mi.Je to nic moc
Twinkly TWS250SPP-BEU LED vánoční řetěz venkovní RGB 20 m
Zakoupeno v Smarty.cz
- kvalita
- efekty
- škála barev
- ovládání z telefonu
- nastavení časování
- vyšší cena
Po několika letech s Curtain padla volba i na stromeček (Strings). Ovládání v telefonu / tabletu je inuitivní. Po namapování se dají vytvářet vlastní efekty.
Nejen dětem se bude líbit.
Domečky hezké, ale nechápu proč je kabel černý, když by byl hezčí a praktičtější bílý. A fasády domků jsou barevně nic moc - ta starožlutá barva není moc hezká. Takže si je budu muset barevně doladit... Jinak ty oranžové žárovčičky taky nebyl úplně dobrý nápad. Zvolila bych teplou bílou...Navíc by měly být přibalovány i nějaké žárovčičky kvůli potřebě výměny....
- Je to pěkná rodina,krásné to svítí.
MAXMIX špička na stromek 20LED HVĚZDA 33cm CHAMPAGNE/ZLA 0.19 Kg
Zakoupeno v MegaKnihy.cz
- Nádherná hvězda
- Automatické zapnutí a vypnutí
ACA Lighting Vánoční dekorace 2 voskové bílé svíčky LED teplá bílá na baterie 2xAAA ON/OFF dálkové ovládání IP20 2,2x27cm X0721195
vše ok
ROSNEK 3x2M 200LEDs světelná síť 8 světelných režimů pohádková světla vánoční světelná opona strana zahradní dekorace barevná
Zakoupeno v Kaufland.cz
- dobře svítí
Hvězda je moc hezká. V okně krásně svítí.
- Super
- Super
splnuje popis,snad jen by mohlo být lepší/rovnoměrnější/
rozmístění led světel uvnitř dekorace,abybbylo dosaženo lepšího LED efektu.
Barva je pro mě moc příjemná.
Krásné hvězdičky, na baterie s časovačem
- hezky svítí
- nepamatuje si poslednë nastavený režim
- při spínání chytrou zásuvkou je tak vždy nastaven výchozí režim - střídání všech režimů
- Opravdu pěkná zlatavá barva světla
Spokojenost, i když....
- hezky svítí
- kvalitní provedení
- Kvalitní zpracování
Se světelným řetězem "hvězdy" do okna jsem maximálně spokojena. Dobře jsem vybrala, do mého okna přesně sedí a je moc hezký, třpytivý, jak v interiéru, tak nahlížený z exteriéru. Na kabelu jsou plastová ouška, přes které je možné pomocí provázků řetěz jakkoli uchytit k oknu (za kliky, panty ap.) Co kvituji extra, je 5 m dlouhý kabel do zásuvky, takže není třeba používat prodlužovačku (někdo opravdu přemýšlel hlavou, když jej navrhoval :-). Řetěz je použitelný v interním i externím prostředí a má transformátor, kterým můžete nastavit 4 stupně intenzity svícení a samočinný režim vypínání 6/18 h. Ještě si můžete vybrat, zda chcete odstín světla žlutý, ostře bílý nebo teplý bílý (tento mám já). Sice je trošku dražší, ale zdá být kvalitně vyrobený.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »